Uudenvuodenlupauksista

Erinomaista alkanutta vuotta kaikille!

Vuosi sitten tein uudenvuodenlupauksen “enemmän tanssia”. Nyt täytyy tunnustaa, että lupauksen täyttäminen meni jokseenkin seinille. Alkuvuodesta hamstrasin innoissani kalenteriini viikonloppukursseja kokeillakseni kaikkea jazzista hiphopiin, mutta flunssakausi vei opettajat ja melkein kaikki kurssit peruttiin. Kouvolaan muuton jälkeen en ole ehtinyt sitäkään vähää (mm. rakastamaani afroa ei täällä voi harrastaa) ja klubeilla tanssiminenkin on jäänyt vähälle. Tankotanssi on ainut mitä olen harrastanut koko vuoden, mutta sekin on enemmän voimailua kuin tanssia. Oi voi…

En ylipäätään oikein pidä sanasta uudenvuodenlupaus. Siitä tulee väkisin mieleen lupaus siitä että nyt kaikki muuttuu ja minusta tulee parempi ihminen! Mitä ei tietenkään tapahdu. Tykkään puhua enemmin vaikka uudenvuoden tavoitteista. Tai kuten vuosi sitten, teen mieluummin yhden pienen positiivisen lupauksen, joka on aidosti kiva pitää, kuin kuvittelen olevani vuodenvaihteen jälkeen jotenkin eri ihminen.

Uudenvuodenlupaukseni/tavoitteeni vuodelle 2019 tulee tässä: enemmän kirjoittamista! Oli kyse sitten blogista tai scifinovelleista, aion ottaa kirjoittamisen säännölliseksi harrastukseksi vuodelle 2019. Ei väliä kuinka paljon tekstiä oikeasti saan aikaiseksi, kunhan kirjoitan. Ja kutsun kaikki kirjoittamisesta pitävät kaverini mukaan!

uudenvuodenlupaus

Työstämässä Veljen etsintä -novellia Saskan kanssa. Kuvan otti Kallas Lukka.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s