Treenivuoden aloitus

Valoa ja kevättä kohti mennään! Toivottavasti kaikilla on lähtenyt vuosi 2018 mukavasti käyntiin. Itse vietin uuden vuoden kunniaksi viikon sohvan pohjalla influenssan kourissa, mutta siitä toivuttuani onkin ollut melkoinen vauhti päällä. Innostuin vähän liikaakin uudenvuodenlupauksestani (lisää tanssia). Ilmoittauduin tammikuussa lukuisille tanssikursseille. Kalenterista löytyvät tänä keväänä tietenkin tutut afro ja bollywood, mutta niiden lisäksi ilmoittauduin moniin Helsingin ja Vantaan aikuisopistojen viikonloppualkeisiin. Hip hopia, jazzia ja balletonea. Jossain vaiheessa alkoi tuntua siltä, että tanssikurssien hamstraaminen lähti jo lapasesta. Kevään influenssa-aalto puuttui kuitenkin peliin, ja tähän mennessä jokainen viikonloppukurssi (hip hop ja jazz) on harmikseni jouduttu perumaan. Vaan sehän ei minun vauhtiani ole hidastanut!

Tammikuussa kokeilin ensimmäistä kertaa elämässäni kangasakrobatiaa ja palasin vuosien tauon jälkeen tankotanssin pariin. Salilla pyrin käymään 2-3 kertaa viikossa, ja mikäli aikaa on löytynyt, olen käynyt myös uimassa. Olen päässyt reilussa kuukaudessa kiitettävään treenivauhtiin ja kunto on noussut kohisten.

Liikunta on minulle suuri intohimo ja parasta terapiaa, mutta täysipäiväisen kaksivuorotyön ohessa se on alkanut viedä jo melkoisen siivun vapaa-ajastani. Välillä on vaikeuksia löytää aikaa ja energiaa muihin asioihin, kuten sosialisointiin tai siivoamiseen. Onnekseni ystäväni ovat lähteneet mukaan liikkumaan ja mieheni on jaksanut täyttää ja tyhjentää tiskikonetta!

treenikalenteri helmikuu 2018

Helmikuun treenikalenteri. Siihen se vapaa-aika sitten menikin!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s