Treeniä supersankarin tapaan

Olen treenannut salilla enemmän tai vähemmän säännöllisesti yli 10 vuotta. Kuten niin usein tuppaa käymään, teen salilla aina samat asiat, samalla tavalla, samassa järjestyksessä. Olen pyrkinyt varioimaan treeniäni, mutta en ole varsinaisesti tehnyt mitään uutta pitkään aikaan. Sitten eräänä päivänä FB feediini tupsahti video, jossa kaksi nörttityttöä tekee Wonder Womanin näyttelijän, Gal Gadotin, elokuvan kuvauksia edeltäneen kuntoilurutiinin.

Katsoin videon ja totesin että tätähän pitää kokeilla! Niin hullu en ole, että olisin kylmiltäni lähtenyt tekemään koko ohjelmaa, mutta otin useita liikkeitä mukaan omaan treeniini. Lämmittelyn tein ikuisen crosstrainerin sijaan soutulaitteella, jonka lisäksi tein karhu- ja rapukävelyä sekä askelkyykkyjä ja kyykkyhyppyjä (hyppy+punnerrus jääköön ensi kertaan). Harjoittelin leuanvetoja, kyykyt, punnerrukset, hauikset ja ojentajat ovatkin jo osa treeniäni. Lisäksi nappasin liikkeitä eräältä todella raskaalta body-tunnilta ja tadaa! Lihaksiin koskee oikein kunnolla!

Tavoitteeni on kääntää videon Wonder Woman Workout suomeksi ja tehdä se kokonaisuudessaan lähitulevaisuudessa. Jos lupaan näin julkisesti sen tapahtuvan tämän vuoden puolella, on lupaus pakko pitää.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s